Wilton Products now available at Perling Indah Enterprise, JB

Sekarang tak yah susah nak ke KL or S'pore cari barang2 Wilton nie. Semalam singgah jap ke Perling Indah cari bahan2 kek tuk buat tempahan member2 & nampak barang2 wilton berselerak kat dalam kedai nie, baru sampai, lum sempat disusun lagi. Macam-macam ada, bagi yang suka giler ngan fondant decoration sure senang sebab kalau habis supply dah tak yah susah2 nak cari org gi KL or S'pore nak kirim brg2 keperluan tu...

Madam suruh promote kedai dia -Perling Indah nie, so bagi sapa2 yang nak cari bahan2 tuk buat kuih/kek/hantaran, etc... buat-buat lah singgah kat kedai nie. Kelas2 kek/biskut/roti, etc juga ada hampir setiap hujung minggu. I selalu gak gi kelas kat sini utk nak cari ilmu/tips2 & improve lagi bab2 kek & pastry nie. Myself memang almost all the time gi kedai ni, sebab yang paling terdekat dgn rumah, kalu naik keta seminit pun tak sampai dah tiba kat sini. Nak gi kedai lain jauh, buang minyak je, minyak mahal skrg beb! Kalau regular customer Madam memang bagi special discount nye..."JOM GI PERLING INDAH"