Tiered Wedding Cupcakes for Rafidah's Wedding

" SELAMAT PENGANTIN BARU RAFIDAH & SHAHRIL"
kekal bahagia hingga ke akhirnya...Amin
Delivered this 6-tiered cupcake stand (the stand is on rental yeah!he..he..) with nicely decorated cuppies to Rafidah for her wedding on Saturday, 8 November. Pertama kali buat tiered cc for wedding nih! Hope fidah's happy with the cakes & many many thanks for the order.
She's chosen a gold color theme for her wedding, so I decorated the cuppies with fondant butterflies, daisies & little blossoms, highlighted with gold dusts & glitters on the cupcakes & put a gold color ribbon on each cup...
Cupcakes were a choc moist flavor frosted with swirled royal icing.






Decorated the top tier with flowers, etc & love birds on the nest.

7 comments:

aret said...

kak... nk tanyer la.. klu camnih hargenyer bp??

artfieda said...

akak,

trimas banyak2 kak..mmg santek..kawan2 semua cakap sedap giler cakenye..dorg cakap moist giler2 cekelat nye..tenkiu kak..
much appreciated!! sori lmbat say thanks kt akak..kita baru naik keje ari nih..2 minggu balun cuti..hehe...

-fidah-

Miralisya said...

Hi aret!
Set camnie RM 250.00..

Miralisya said...

Salam Fidah!
Nice doing biz with you. Many thanks for promoting me. Member2 mu byk gak yg bertanya2 akak. Mudah2an dpt projek lagi nanti yek...he..he..Alhamdulillah murah rezeki.

irmafittaputri said...

cantek la--kawan kiter ada terima tempahan,nak tanya tier ni akak beli kat perling indah ker? takmo bagi tier kiter yang stainless sbb customer tu takdapat nak pulangkan.tier akak tu murahkn, berbaloi tak kalau bg terus kat customer?

Miralisya said...

Hi Irma!
tier to akak beli @Wilton KL. Harga dekat RM200. I tak bagi terus wei, I charge RM250 per wedding cuppies set tu kira sewa tier + harga cupcakes & tier plus decors materials kena return balik in good order dek oi.. No harm if you nak bagi terus pd customer but camna nak charge tu. Stand lebih mahal dari cupcakes dek non. Kalau nak bagi terus kena charge lebih dari 400 hengget tuh!! Baru berbaloi...

irmafittaputri said...

oh yer ker ..mahal nyer !!! no wonder wilton brand!! irma tempah stainless steel pun tak semahal cam tu kak-trime kasih jawab persoalan tu-