Birthday Husna

Glitter Words

Glitter Photos

3 comments:

Noraidalin Buang said...

Memang lawa kek ni, nak makan pun sayang. Tapi entah camne kepala lady ni boleh "terpenggal" dan dia "tergelincir" dari landasan masa transport to home. So kena attach back secara manual. Lucky org tak perasan sangat. Tapi sedih jugak lah...hehehe..

Fadzilah Abdul Samad said...

Salam Lin,
Very2 sorrryyy, hari tu kepalanye terkulai semasa dibawa balik oleh hubby you. Dah macam nak ingatkan dia kena bawa keta hati2 tapi tak tercakap, ingat kot tak de apa2 jadi. Lesson learnt, next time kena lebih hati2& improve on that. Sebagai ganti, kalu ada masa nanti i buatkan anak2 you something ye, InsyaAllah.

|| syazwaniadnan || said...

wah, lentiknya bulu mata dia.
betina ke kak? hehe.
cute!!