Kelas Kek Azie Last Sunday

I gi belajaq wat kek2 nie sume kat Kedai Azie @ Tampoi Indah, JB. Bestnye dapat tambah ilmu buat kek2 klasik & modern yg sedap2. Sedap u, tak tipu, resepi2nya genuine gitu, you really can rely on!! Jom join me gi belajaq lagi kat Azie... banyak lagi syllabus2 yang nak di cover, Azie banyak pengalaman U, sentiasa gi cari ilmu...baru ni dia gi Surabaya lagi.... tambah lagi ilmu kawan kita nie...
In fact gegambaq kek ni sume ada kat blog dia... haha...sapa punya keje nie ..... biasa la tolong promote kawan2... tolong2 watkan blog Azie yang canggih2 setanding dgn blog2 yang ada di pasaran he..he..he....I suka tengok bangsa kita MAJU you!!! Next Sunday ada Kelas Blueberi cheese, egg & portugese egg & fruit tarts - 8 Jan 09, kul 10.30pg @Tampoi Indah 2. Jom join, details ada kat blog Azie - http://aziecakesbiz.blogspot.com. Sesapa yang nak release tension asyik keje2 je 24 jam leh la join...x rugi nye...betul tak tipu!!

Ni kek kukus buah klasik...
choc brownies...sedap U!!!

Coconut Pandan Cake...resipi bonus you!!
Moist Choc Cake with choc fudge frosting..bagi yg giler choco nie mmg choco rich...

3 comments:

Batrisyia delights cake said...

kita da pegi kelas ni dulu..tu yg senyap je..nk join kelas deko tahap 2 tu..fantastic

Fadzilah Abdul Samad said...

oh..ok..myself also wanted to join the 2nd level cake deco last week but keje la...soo sad.. probably next coming schedule buleh join kot if Azie wat weekend.

Zairul said...

kak,,kelas kak aziee bpe charge