D.I.Y Sugar Gumpaste-Live Size Flowers

Starting early this week prepared this flowers for my next wedding cakes project. The bride&groom ordered 2 sets of 3 stacked tiered fondant wedding cakes for their big day this coming month end. Hu..hhu..bz giler kita wat bunga2an nie, patut la si Calvin kata dia ambil order for this type of flower RM50/pc, sebab rumit nak buatnya. Skrg baru tau camne byk masa yg nak spend tuk wat bunga2 nie je..jenuh wei.. alang2 dah gi course wat menda ni, baik le dipraktikkan, kalu x rugi jek gi byr mahal2 kan! For coming order kena tengok budget customer gak ler, kalu yg nak grand & special & don't mind spending for their big day, kita leh le wat bebungan cam real cam ni, kalu x guna yg ready made or wat fondant fantasy flower jer ler...he..he..

3 comments:

suka rasa said...

kak ilah...bile nak balik kelate...nak blajo ngan akak lah...x kisah lah bape akak charge...tang nak wat bunge2 gumpaste tu! admire lah kat kak ilah ni!

Fadzilah Abdul Samad said...

Salam Sue! very sorry lambat respond, akak bz sikit lately ni & x perasan your notes nie..nie baru ternampak le ni. TQ sebab admire kerja tgn akak tapi akak x ler best sgt, ramai lagi yg lebih baik dari akak kot! Aduh camne yek nak ke Kelate, masa terlalu cemburu kat akak, byk order org especially waktu cuti sekolah nie, cuti pun dah tinggal sikit you... kalu Sue je yg ke JB apa macam...jom dtg sini..he..he..

tiger said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,正妹牆,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站