Cupcakes Hantaran Fondant Gold & Cupcakes for Makan2


Order dari Siti, last minit dpt order nie sbb kata Siti dia dah order awal lg dgn org lain, but last minute di cancel oleh baker tu sebab ada hal, so Siti turn to me for S.O.S. since dah janji nak hadiah kan member dia for majlis tunang or kawin, not sure. Since kebetulan watkan Kamariahnya order ada lagi cupcakes yang boleh cover for Siti's order, so I tolong ler Siti. Siti nak color theme gold, pun bukan susah sgt nak wat, lagipun sume materials dah ada, takde alasan untuk tak nak wat kan!!


Takpe, tolong menolong kan amalan MULLIA. Bukan kata mengata dan laga melaga yg nak menjatuhkan sesama sendiri kan-ni la antara sikap org melayu yg paling kita BENCI!!! Ada antara kengkawan seangkatan yg sakit mata tengok kita...depan manis mulut pijak semut pun x mati... belakang mengutuk like anything...jgn ingat kita x tau... Apapun yang MAHA BERKUASA tau dan yg berniat buruk tu, buat2 tobat ler... sesama bangsa & seagama sepatutnya bertolong bantu antara satu sama lain, kawan kita berjaya patut kita tompang gembira & sama2 majukan diri tuk berjaya gak...bukan cari jalan nak jatuhkan kawan tuh.... hai simpangkan ler hati kita dari bersikap camtuh!!!! Tak berkat hidup.... sowwy kengkawan kita berkhutbah sikit.... sekadar ingat mengingat antara satu sama lain untuk kebaikan....manusia kan sentiasa LALAI!!!!!



Ni cupcakes yang Kamariah IT order tuk belanja opismate dia lepas naik kija cuti bersalin. Nak yg simple je...last minit order nie...apapun TQ Kamariah!

5 comments:

Batrisyia delights cake said...

betulllllll tu fadzilah..saya sokong sangat apa yg u cakap tu..dunia kita pn pon kecik je..kalau nak bersaing pun biarlah dgn cara yang sehat..saya sentiasa doakan yg terbaik untuk awak..

Fadzilah Abdul Samad said...

TQ CT. Doaku utk mu juga, bahagia,sejahtera&berjaya dunia akhirat, InsyaAllah

prettyzone said...

akak...thks akak sbb sudi amik order dari saya dan thks jugak sbb dpt tolong saya akaklah penyelamat saya :) moga akak murah rezeki yea...amin nnt saya order lgk :) thks kak...

Fadzilah Abdul Samad said...

Sama2 Siti-prettyzone.Nice knowing & deal biz with U. TQ & sama2 kita murah rezeki yek..

tiger said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社