Fondant Cake - Pertunangan Along-Hafiz & Lynn

Kek kukus buah disalut dgn fondant...buat sendiri yek fondantnya...and bunga2 roses & daun2 pun wat sendiri...tak main ler bunga batu yg beli kat kedai tuh...alang2 dah gi belajaq sana sini & beribu riban duit dah terbang kan... ape kelas nak beli lak bebungaan tu kan... baik ler buat sendiri... dijamin halal dan bersih kan kan kan...but kalu tak sempat & tak banyak masa terluang or last minit nye order tuh...terpaksa gak ler guna bunga2 batu yg beli punya tu... but only bila emergency case...je..ler....hu..hu..hu..
Rombongan pertunangan akan berangkat ke Negeri 9 mlm ni. Majlis tunangnya esok 26 September di KL. Kek fondant tema warna Lavender ni hadiah dariku untuk anak tiriku yg sulong, Hafiz untuk dibawa oleh pihak lelaki sebagai iringan/hantaran kepada pihak perempuan. SELAMAT BERTUNANG & CONGRATULATIONS HAFIZ & LYNN. Moga kekal bahagia hingga akhirnya, Insya Allah, Amin..