One to one Fondant Cake Deco Hand On

Padilah belajaq wat deco cake nie...dia nak sangat dapat wat roses yang cantik & cala lily yg nampak cam real... tu yg kita guide dia one to one wat hand on fondant deco & dia suka sangat. Dia nie mmg dah mahir dah bab2 wat cake deco ni especially yang guna icing buttercream. Gi tgk blog dia nie...http://alamegacakesncookies.blogspot.com/ confirm cantik2 & kek2 nya pun sedap2 belaka...bila ada kesempatan dia berkunjung ke rumah miralisya sure ada buahtangan-kek yg dibawanya...so org2 area pontian tak yah ler susah2 gi jauh2 cari kek fondant yek..org pontian dah ada yg leh wat fondant cake yg cantik & sodap ler..but kena hargai ler nilai2 seni kita org..kalu nak yg cantik & special kena ler dgn harga yang lebih sikit...since kami guna bahan2 yg quality, masa & tenaga untuk menjayakan hari2 istimewa anda semua...biar berbaloi-baloi ok...kengkawan...