Fondant Figurine Hands on

Iza (Zalina) & Siti Nurah, they both cool jek...cam kerasan gitu diorg berdua nie...
with their accomplishment...
Siti Nurah punya deco nie ...takut ngan figure patung org...so skip ler... wat deco lain yg dia tak gayat..he..he..
Iza mmg purposely nak blajaq wat figurine org2 sume nie...so dia tak kisah sume deco dibedalnya...tak gayat de....hu..hu..ho..ho..
Mereka berdua memang tak dapat dinafikan lagi skill deco nya..mmg kelas gitu...tengok ler sendiri hasilnya...
Aksi manja gitu...caya la... Siti nie diam2 ubi berisi....ilmu penuh di dada...dah ada diploma dlm baking mem-baking nie... dia ambil course di Singapore, hometown dia ler!! Tapi masih sudi nak belajar wat deco nie dari kita... memang salute & tabik spring ler kat U Siti!... '
Iza yang happening.... cam akaknya gak ler... suka gi nimba ilmu sana sini...pun ilmu mmg penuh di dada nie....baru start sessi gi further study lagi nie...kat UiTM. Bakal graduan dalam bidang pemasaran nie!! Kuah tu nak tumpah ke mana yek... ni ler dia bakal2 usahawan yang akan menerus dan perluaskan empayar perniagaan keluarga...InsyaAllah ye Iza & Alice..
Selalu tersasul panggil dia Alice... rupa & suara memang sejibik...

2 comments:

hidupDENGANsenang said...

salam...nk tny
ade wt kelas ke?
sy berminat....
tlg email di aku_ais88@yahoo.com
tq

Fadzilah Abdul Samad said...

Salam hidupDENGANsenang.
Akak ada reply your query thru email ye. TQ!