Pillow Tier Cake Hands on Class

Kita ke S'pore minggu lepas..since ada yang request. If ada lagi org seberang yg minat nak wat nie...sila email/hp kita ler ye...InsyaAllah boleh schedule...
....pillow cakes accomplished by kengkawan cake baking/deco di Singapura
Thank you very much Rose, Sue, Kak Ani & Hasnah.




tangkap gambar kek yg dah siap di deko...best lak tengok all my dear sis...masing2 ralit dok snap photo2 kek tu..sampai tak sedar kita curi2 lak snap photo diorg..he..he..




Kak Ani paling cermat & teliti...hasil nye mmg dahsyat....he..he..comey..maksudnya...bukan dahsyat apa2...yek Kak Ani!!!

Yang dtg belajaq ni sume mmg dah advance...dah leh wat fondant cake deko dah...senang & santai je wat nie dgn diorg...i loike...

anak2 buah kita yg kat belakang tu pun cam pelik je...he..he.. tak biasa tgk mak ngah nye ngajar..tu baru 1st time tgk ler tu...
Kak Ani...asyik...gitu..i loike also..


1 comment: