Fondant Sugar Topper - Cupcakes Hantaran tuk Majlis Nikah

dah siap dah ... hantar pada Jaja tuk deliver pada Ana-si bakal bini org ke Melaka, majlis nikahnya malam nie. Selamat ya ANA!!
wat nie special tuk cupcake hantaran majlis nikah si budak ana nie ler (my opismate ler)...saja bagi present kat dia...kalu nak kira reganyer x leh ler dapat topper canggini...mahal nie..susah nak watnyer..sampei nak patah pinggang wat miniature orghang a.k.a figurine bride nie..
masa gi blajor wat figurine bridegroom dari mamamin (wife patrick teo), dia ada kata kalu kat KL if nak tempah figure pengantin je...reganyer dah rm250 you alls...tak masuk rega kek fondant tuh...so if ada sesapa yg minat nak order topper canggini...sendiri mau ingat ler...jgn nanti kata mahal lak kan... kalu rasa mahal sgt...i cadang u d.i.y. ler sendiri...kalu x tau wat..kena gi blajor ler...nak gi kl dah dgn tambang & tol...cuba kira berapa modal nak kuar tuk dptkan skill nie je... ni kita dah ada kat jb...a.k.a. depan mato je... tak reti2 nak blajor...he..he..he.. kita melawak je... tak de paksaan de... sapa yg minat nak blajor wat ni saja leh contact saya yek...i leh wat kelas khas tuk wat topper nie je cam yg i blajor ngn mamamin kat kl & lagi i leh ajor wat figurine pakai baju pengantin tradisional sbb mamamin masa kat kl tu ajor wat baju pengantin moden...kod & gaun pengantin mat salleh...so bagi yg minat, you all tau nak cari saya kan... ok tenkius berry much sebab visit my blog ye...kengkawan...

2 comments:

Cahaya Qaseh said...

lau nk order yg ni, tp yg bunga2 tu nk tukar tulisan epy bday alang&ikin-love (1 cupcake lelaki&pmpn nk jgak) bape price??

Fadzilah Abdul Samad said...

salam Cahaya Qaseh..nanti email akak for the price quote nyer yek..tq!