Cupcakes Hantaran Farihah Hanum - Pink Colour Theme


Ni dah siap dah...sorry pix x terang... malas nak buka the cover...he..he.. ----------------------------------------------------------------------------------

Kotak Hantaran Cupcakes ni minta tolong office-mate, Hurul tolong watkan. Tak sempat nak berkreatif lagi, budak Hanum nie la satu halnya...last minute lak nak cepat, tukaq plan sebab nak balik kampung cepat sebab mak nye tak sihat. Dia nak uruskan almost sume benda tuk majlis tunangnye sabtu nie. Ini kotak kosong je. CC nie lum wat lagi & decor pun lum decide lagi....tunggguuuuu....next post.

4 comments:

Mr.Ary said...

Jadi anggaran harga untuk CupCakes ni berapa ek? kalu tempah untuk dalam masa 2 hari je sempat x siap??

Ly-eka said...

Lovely.. pink... and romantic..

Miralisya said...

Hi Mr.Ary!
For this set RM75.00. Kalu 2 hari yg akan dtg nie maaflah saya bz sampai Raya Haji. At least kena confirm order 1 week advance.

Miralisya said...

Hi Linda!
TQ...